Rijksweg 371 | B3630 Maasmechelen | +32(0)89 76 20 52

Is uw BOB goed verzekerd?

Zaterdag 17 februari – 3h51. Mijn vriendin en ik reden terug van een feestje. Ik had me deze keer opgeofferd om BOB te zijn. Het was zo’n avond waarbij de regen met bakken uit de lucht viel. Het wegdek was glad en de ruitenwissers moesten flink hun best doen.

Plotseling begon ik te slippen

Wat er exact gebeurd is, weet ik niet meer. Toen ik bijkwam, besefte ik dat ik een verlichtingspaal had geraakt. Mijn vriendin had gelukkig helemaal niets, maar ik voelde een immense pijn in mijn nek.

Ik stapte zo snel mogelijk uit de auto om de schade te bekijken. Ik was blij dat mijn vriendin en ik oké waren, maar ik voelde de uitbrander van mijn papa al op me afkomen. Het was namelijk niet mijn eigen auto, maar de auto van mijn beste vriendin. Met een bang hartje belde ik mijn ouders op. Ik snapte niet hoe het kon gebeuren, ik was toch voorzichtig?

Uiteindelijk viel het al bij al nog mee. De gevolgen van het ongeval: een whiplash en een kapotte bril. De auto had wat meer schade, maar daar betaalde de omniumverzekering voor. 

Bovenop wat het ziekenfonds betaalde, waren we nog 1.124 euro aan kinesistkosten en 695 euro voor een nieuwe bril kwijt. Gelukkig hadden mijn ouders een ongevallenverzekering voor mijn kwetsuren en moesten we die kosten niet zelf  betalen. We zijn nu enkele maanden verder en mijn nek doet soms nog pijn. Als de last blijvend is, krijg ik hiervoor ook een vergoeding. 

Bescherm je familie ook tegen onvoorziene kosten

Veilig Gevoel is de persoonlijke ongevallenverzekering van Baloise Insurance die jou en je gezin 24/7 beschermt. Als ouder wil je altijd zo goed mogelijk je gezin beschermen, maar een ongeluk zoals dat van Olivia is jammer genoeg snel gebeurd. En zelfs als de lichamelijke schade nog meevalt, is de financiële kant van de zaak soms het pijnlijkst.